Projecten

Naast het ondersteunen van culturele organisaties en projecten in Anderlecht, organiseren we zelf volgende culturele initiatieven:

Nederlandstalige cultuurdienst zoekt kunstenaars uit Anderlecht

Wij zoeken een kunstenaar of collectief uit Anderlecht voor het bouwen van een participatief kunstwerk in de zomer van 2020. Het project kan de vorm aannemen van een artistieke, ludieke of functionele installatie.
interesse?

Mail je uitgewerkt voorstel voor 10 mei naar cultuur@anderlecht.brussels.

Meer info

Booke Choco

Doorgaans elke laatste zondag van de maand (Van februari t.e.m. april en van september t.e.m. november) organiseren de Jeugd- en Cultuurdienst een gratis familievoorstelling voor gezinnen met jonge kinderen. We bieden een gevarieerd aanbod met onder andere concerten, theater en dansvoorstellingen.

Meer Info via www.facebook.com/cultuurdienstanderlecht

Matinee & Staminee

Matinee & Staminee nodigt elke eerste dinsdag van de maand (behalve de zomermaanden) Anderlechtse senioren uit voor een culturele namiddag met veel variatie: concerten, theater, film, comedy, lezingen, dans, etc.

Iedereen is van harte welkom en de inkom is gratis!

Telkens om 14u in GC De Rinck.

Meer info via www.facebook.com/cultuurdienstanderlecht

Feest van Den Dikke Merci

Op het feest van Den Dikke Merci zetten we de vele vrijwilligers die actief zijn bij socio-culturele verenigingen en organisaties in de bloemetjes. Genomineerde vrijwilligers ontvangen een medaille en iedereen kan genieten van een avond met een diner, muzikale animatie en afsluitend dansfeest.