Projectoproep Internationale Betrekkingen

Deze projectoproep heeft als doel lokale sensibiliseringsinitiatieven te ondersteunen of de capaciteiten inzake internationale solidariteit en ontwikkelingssamenwerking in Anderlecht uit te breiden.

Er kunnen subsidies worden toegekend aan scholen, verenigingen of inwonersgroepen die op het Anderlechtse grondgebied acties ontwikkelen.

De gemeente Anderlecht maakt haar projectoproep kenbaar via haar website en het platform voor internationale betrekkingen.

De deadline voor het indienen van aanvraagformulieren is op 10 juni 2020 om middernacht voor de projecten die tussen januari en het einde van het academiejaar plaatsvinden.

Wenst u een project in te dienen? Vul dan het inschrijvingsformulier in en stuur het vóór 10 juni 2020 naar de cel Internationale Betrekkingen per brief : Cel Internationale Betrekkingen- Scheutlaan 145 – 1070 Anderlecht, of via e-mail : internationalesolidariteit@anderlecht.brussels

Wilt u weten aan welke voorwaarden u moet voldoen om in aanmerking te komen voor deze subsidie en hoe u een kandidatuur moet indienen? Raadpleeg dan het document: « Subsidiereglement » of neem rechtstreeks contact op met de cel Internationale Betrekkingen : 02/763.24.09 – 0495/59.61.42 of via internationalesolidariteit@anderlecht.brussels