Actualité

anderlecht.be

Concessie sportfaciliteiten

De gemeente lanceert een oproep tot kandidaatstelling voor de concessies van de 2 volgende infrastructurele sportfaciliteiten :

anderlecht.be

Diensten gesloten vrijdag

Op vrijdag 21 juli zijn de gemeentediensten gesloten. 

affiche

Sportzomer

Body combat in het Vijverpark, tai chi in het Astridpark, running door de parken... Anderlecht biedt de hele zomer lang gratis sportactiviteiten aan!

Bekijk het programma

anderlecht.be

Afsluiting studentenoproep

De studentenoproep om deel te nemen aan de schoonmaakcampagne van de groene ruimten is afgesloten. Jullie hebben massaal gereageerd: we hebben meer dan 1000 kandidaturen ontvangen. 65 studenten werden geselecteerd en persoonlijk gecontacteerd.
Bedankt voor het enthousiasme!

affiche

De Anderlecht Contact van juli is uit

In deze editie vind je een sticker van "Ket van Anderlecht". Maak gerust een foto van jezelf met de sticker. Verder krijg je een overzicht van alle sport- en culturele activiteiten deze zomer en kom je meer te weten over het pilootproject om stedenbouwkundige overtredingen aan te pakken.

Veel lees plezier !

anderlecht.be

Projectoproep Internationale Solidariteit

Scholen, verenigingen en inwonersgroepen die in Anderlecht acties ondernemen om internationale solidariteit en ontwikkelingssamenwerking te steunen, kunnen subsidies aanvragen. Wil je een project indienen?

Klik dan hier

plaine

Speeltuin in Scherdemaalpark volledig vernieuwd

De speeltuin in het Scherdemaalpark kreeg een grondige opknapbeurt en werd omgevormd tot een heus Toverbos. Er kan opnieuw in gespeeld worden.

Meer info

anderlecht.be

Uitbater sociaal restaurant Agora gezocht

De gemeente Anderlecht zoekt iemand om het sociaal restaurant Agora in de Grondelsstraat uit te baten. Deze persoon zal ook catering voorzien en de cafetaria openhouden. Geïnteresseerd?

Klik dan hier

affiche

Heb je boeken, gezelschapsspelletjes of sportmateriaal over in goede staat?

Van maandag tot vrijdag van 12u tot 16u kan je het naar de Espace 16 Arts (Rossinistraat 16) brengen. Het materiaal is bestemd voor het Senegalese Sedhiou, waarmee de gemeente samenwerkt. Meer info: 02 523 19 88

affiche

Nieuwe procedure aankondigen activiteiten

Sinds kort werkt de gemeente samen met Visit.Brussels om alle evenementen die in Anderlecht plaatsvinden samen te brengen. Wil je dienst een activiteit aankondigen in de gemeentekrant of op de gemeentewebsite? Dan doe je dit voortaan via agenda.brussels en niet meer via e-mail of nota. Eerst maak je een account voor je dienst aan en je vult het evenement in aan het begin van de maand die aan het evenement voorafgaat.

anderlecht.be

Mandaten van verkozenen

Voortaan vind je hier de lijst met mandaten en bezoldigingen terug van de gemeentelijke mandatarissen.
 

Werken Simonetlaan

Werken Simonetlaan - Lenniksebaan

Tot 26 september voert de MIVB werken uit op de volledige Noordkant van de Simonetlaan, tussen de Simonet-rotonde en de Cora-rotonde.

Meer info