Zich verplaatsen

Gemeenschappelijk sociaal vervoer

De vzw "Senioren Service Anderlecht", opgericht op initiatief van de gemeente Anderlecht, zorgt voor individueel of collectief vervoer voor personen met beperkte mobiliteit en zonder vervoersmiddelen, voor activiteiten of handelingen die overeenstemmen met de basisbehoeften (medisch, voeding, administratieve procedures, enz.). Er wordt enkel vervoer aangeboden binnen de gemeente Anderlecht.

Inschrijving en reservatie, maandag tot vrijdag van 9u tot 12u op het nummer 02 558 08 42

De parkeerkaart

Het Centrum voor Handicap en Autonomie kan u helpen bij het aanvragen van een parkeerkaart waarmee u kunt parkeren in voorbehouden zones en blauwe zones.

Om van deze dienst gebruik te maken, bel 0800 98 990 van maandag tot vrijdag, van 8.30 tot 12.00 uur, of stuur een e-mail naar handicontact@anderlecht.brussels.

Klik hier voor meer informatie over de parkeerkaart:

Parking voor personen met een handicap | Belgium.be

Parkeerplaatsen voor personen met beperkte mobiliteit (PBM)

Voor alle aanvragen voor parkeerplaatsen voor motorvoertuigen in de buurt van uw woning vindt u de regelgeving [link naar document toevoegen] en het formulier [link naar document toevoegen], die sinds 1 februari 2023 van kracht zijn.

Het Centrum voor Handicap en Autonomie kan je helpen bij het aanvragen.

Om gebruik te maken van deze ondersteuning, bel 0800 98 990 van maandag tot vrijdag, van 8.30 tot 12.00 uur, of schrijf naar emplacementpmr@anderlecht.brussels.

Gemeentelijk reglement betreffende parkeerplaatsen voor auto’s in de nabijheid van de woonplaats van de persoon met een handicap.

Nieuwe aanvraag : Parkeerplaats voor de persoon met een handicap