Ruimen van het slib uit de Vijverspark - Marius Renard

Vanaf maandag 10/8 start het ruimen van het slib uit de vijver, Vijverspark - Marius Renard

De werken duren tot ongeveer eind augustus. Werkuren: van 7 uur tot 17 uur. Het park blijft toegankelijk.

Bedankt voor uw begrip.

Hittegolf : onze dienst Sociale Zaken helpt U !

🌞 Een nieuwe hittegolf nadert ! 🥵
 
⛱️ Nu een nieuwe extrawarm weekend eraan komt, herinnert de dienst Sociale Zaken van Anderlecht u de basismaatregelen te respecteren om u zo goed mogelijk te beschermen tijdens een hittegolf.
 
☎️Wie het wenst kan vanaf nu gebruik maken van een nieuw middel van de dienst Sociale Zaken die ten dienste wordt gesteld voor de meest kwetsbare personen: PhoneContact1070, die telefonische ondersteuning aanbiedt.
 
💁De personen die hier ingeschreven zijn zullen regelmatig worden opgebeld om te horen hoe het met hen gaat gedurende de periode van de hittegolf of op andere crisismomenten.
 
Info : Dienst Sociale Zaken : 0800 98 990 (gratis nummer) of 02 558 08 44, maandag-vrijdag van 9u tot 16u
socialezaken@anderlecht.brussels

Frankrijkstraat 99 : De Dienst Burgerlijke Stand verhuist

De gemeente Anderlecht wil al geruime tijd beginnen met een volledige renovatie van het gemeentehuis en zijn bijgebouwen, gelegen tussen de George Moreaustraat, het Raadsplein en de Van Lintstraat. Deze totale herziening van het gemeentelijk administratief centrum zal de kantoren tijdelijk ontoegankelijk maken.

Een eerste dienst, Burgerlijke Stand, verhuist daarom naar een complex in de Frankrijkstraat 99, vlak naast het Zuidstation en 5 minuten te voet van het Raadsplein. Deze verhuizing gaat in vanaf maandag 10 augustus.

In het kader van de sanitaire instructies zullen de bezoeken nog steeds daar plaatsvinden en altijd alleen op afspraak: meer informatie op deze pagina.

 

Gemeentesites

Gemeentebestuur Anderlecht

Raadsplein 1, B-1070 Brussel

 +32 (0)2 558 08 00

 info@anderlecht.brussels