Call center

De hoofdlijn 0800 9 1070 kan onderbroken worden tijdens een telefonische doorschakeling naar de interne diensten van de Administratie. We raden je daarom aan het telefoonnummer te bellen van de dienst die je nodig hebt en die op deze website wordt weergegeven. Dit probleem wordt momenteel opgelost. Met onze excuses voor het ongemak.

Statbel organiseert een officiële enquête bij een aantal huishoudens in Anderlecht

Het Belgisch statistiekbureau (Statbel) organiseert een officiële enquête bij een aantal huishoudens in Anderlecht, willekeurig geselecteerd uit het rijksregister. De enquête spitst zich toe op inkomen en levensomstandigheden. De verzamelde gegevens zullen worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek, het nationaal hervormingsprogramma en de armoedebarometer. De geselecteerde huishoudens zullen tussen januari en juni 2024 gecontacteerd worden door de enquêteurs van Statbel, en degenen die ervoor kiezen om deel te nemen ontvangen een vergoeding.

Kerstmarkt 2023

De gemeente Anderlecht is verheugd je te mogen uitnodigen op haar traditionele kerstmarkt en feestelijke evenementen. Van vrijdag 15 tot zondag 17 december ben je welkom op het Dapperheidsplein.

Meer info

Gemeentesites

Gemeentebestuur Anderlecht

Raadsplein 1, B-1070 Brussel

 +32 (0)800 9 1070

 info@anderlecht.brussels