Parking Brussels - Tariefwijziging

Op initiatief van het College van burgemeester en schepenen zijn de tarieven die op de Gemeenteraad van 30 maart 2023 werden aangenomen gelijk aan de minimumtarieven opgelegd door het Brussels Gewest. Er bestaat dus geen verhoging van deze tarieven ten voordele van de gemeente. Ter herinnering, laat de bewonerskaart de inwoners van de gemeente toe om onbeperkt te parkeren in de sector van hun woonplaats en in een tweede sector naar keuze (met uitzondering van de rode zones).

Voor meer informatie nodigen wij u uit om de webpagina van Parking Brussels te raadplegen.

Proud in Anderlecht - 17 juni

In deze Pride Month lanceert onze gemeente “Proud in Anderlecht” op 17 juni in l’Espace Carême. Dit nieuwe evenement in Anderlecht wil de LGBTQIA+ - gemeenshappen meer onder de aandacht brengen en tegelijk alle inwoners van Anderlecht aanmoedigen m met elkaar in contact te komen. Hier vindt u het programma

Mobiele containerparken

Van 5 tot 15 juni organiseert de gemeente Anderlecht, in samenwerking met Net Brussel, een buurtdienst waarmee je gratis je grof huisvuil (maximaal 3m³) kwijt kunt. Deze dienst wordt enkel aangeboden aan de inwoners van Anderlecht, dus aarzel niet!

Meer info

Gemeentesites

Gemeentebestuur Anderlecht

Raadsplein 1, B-1070 Brussel

 +32 (0)800 9 1070

 info@anderlecht.brussels