Lokaal eten, hoe ging dat weer?


Elke dinsdag opent La Ferme du Chaudron de deuren van Salle Le Cap in Bizet van 12u tot 16u. De ruimte transformeert zich tot multi-purpose plek. Iedereen is er welkom voor een gratis kopje koffie of thee. En daarnaast wordt er steeds een vrijblijvende workshop aangeboden waarin we elkaar onderling inspireren rond voedingspraktijken die ons lichaam, onze maatschappij en het milieu respecteren.

 

Programma van september:
5/09: transformatie van enkele seizoensproducten tot chutney
12/09: buurtkeuken* : linzen op Spaanse wijze
19/09: 3 huisgemaakte sauzen leren maken voor bij je gerechten
26/09: experimenteren met seizoensgebonden vegetarische burgers

* (Elke tweede dinsdag van de maand wordt er samen een volledige maaltijd gekookt. Deze is gratis maar vereist inschrijving via 0456590309 of via rika@lafermeduchaudron.be)

Andere data

  • 2023-09-26 12:00:00 UTC