IK LOOP OM FIT TE BLIJVEN

5 of 10 km lopen zal niet langer een probleem zijn na uw deelname aan onze modules "Ik loop om fit te blijven"!

Word (of blijf) fit door twee keer per week gratis te sporten in een motiverende en familiale sfeer.

Om je in te schrijven, volg de onderstaande link:

CHRONORACE

ECOJOGGING

Sporten is goed. Sporten terwijl je het afval in je gemeente verzamelt is nog beter!

Gedurende de hele maand juni biedt de Sportdienst van Anderlecht je de mogelijkheid om deel te nemen aan “plogging-namiddagen” op parcours van 2, 4 of 10 km die voor iedereen toegankelijk zijn.

Plogging (afgeleid van het Zweeds), ook ecojogging genoemd, is een opruimactiviteit voor burgers die kan worden omschreven als een combinatie van joggen en afval verzamelen.

Kom zaterdag 5 juni van 14u tot 17u en elke woensdag van 9 tot 30 juni van 13u tot 17u meedoen aan een plogging-activiteit. Er worden vijf verschillende routes voorgesteld, zodat iedereen het parcours kan vinden dat hem het beste ligt. Er is een parcours van 2,5 km dat toegankelijk is voor mensen met een beperkte mobiliteit, maar ook voor kinderwagens en jonge kinderen. Vervolgens zijn er, afhankelijk van of je een wandelaar of een hardloper bent, twee parcours van 4 km en twee van 10 km, het ene meer stedelijk, het andere landelijker.

Al het nodige materiaal zal beschikbaar zijn in de Simonetzaal, Théo Verbeecklaan 10-12. Het materiaal moet om 19u ten laatste worden teruggebracht!