Reizigershuis | Oproep tot partners

Het Reizigershuis is op zoek naar nieuwe partners voor het programma voor 2022. Onze doelstelling is het organiseren van activiteiten die ontmoetingen en uitwisselingen tussen culturen aanmoedigen en de verwezenlijking bevorderen van een ruimte gewijd aan internationale solidariteit. Deze activiteiten moeten in het teken staan van vijf landen: Rusland, Turkije, Senegal, België of Mexico.

Meer info

Wandelingen Klimaatacties

Mis onze twee interactieve wandelingen, te voet of met de fiets, in het kader van het klimaatplan van de gemeente Anderlecht niet. Afspraak op zaterdag 23 oktober van 14u tot 16u en op zondag 24 oktober van 10u tot 12u.

Deze gratis wandelingen hebben als doel u concrete klimaatvriendelijke verwezenlijkingen te doen ontdekken en uw kennis van het Anderlechtse grondgebied te verzamelen. Aarzel niet om u in te schrijven!

Meer info

Waar en wanneer zich laten vaccineren dicht bij huis?

Om de vaccinatie voor iedereen toegankelijk te maken, organiseert de gemeente van Anderlecht elke week vaccinatiepunten in uw buurt. U hoeft geen afspraak te maken, de vaccinatie is volledig gratis en er zijn geen administratieve formaliteiten. Van maandag tot donderdag van 10u tot 17u en op vrijdag van 13u tot 20u.

  • Van 11 tot 15 okt: sociaal restaurant Peterbos + Koloniale-Veteranensquare
  • Van 18 au 22 okt: Anderlechtse Haard + Bizetplein
  • Van 25 au 29 okt: Ruimte Marc Bernard + Luchtvaartsquare
  • Van 1 tot 5 nov: Dr Zamenhoflaan + Participatiehuis
  • Van 8 tot 16 nov: OCMW + Martin Luther Kingplein

Meer info

Gemeentesites

Gemeentebestuur Anderlecht

Raadsplein 1, B-1070 Brussel

 +32 (0)2 558 08 00

 info@anderlecht.brussels